Allround (meewerk) stage - Reiscreaties

Functieomschrijving

Trekt de reiswereld jou aan, ben jij een echte globetrotter en zoek jij een stage waarbij jij het verschil kunt maken? Kom dan stagelopen bij ons!


Wat ga jij doen?
Je komt te werken bij ons label ReisCreaties, waarvan het kantoor gevestigd is in Zevenbergen. Hier ga jij de zelfstandige reisagenten (ZRA’s) ondersteunen die bij ons zijn aangesloten. Na je inwerkperiode draai jij volledig mee en ben jij niet alleen het eerste aanspreekpunt voor de ZRA’s, maar ook voor de leveranciers. Deze contacten onderhoud je per mail en via de telefoon. Jij fungeert als vraagbaak en inventariseert iedereens wensen, om daar vervolgens ook mee aan de slag te gaan! Je werkt bijvoorbeeld mee aan de organisatie van informatiebijeenkomsten – waarbij je zelf ook aanwezig bent – en denkt mee over de invulling van relevante workshops, presentaties en studiereizen voor de ZRA’s. Aanvullend hierop ben je bezig met:
 

  • het actualiseren van bedrijfsdocumenten;
  • het verzorgen van social media posts;
  • ondersteuning bieden bij het werven van nieuwe ZRA’s.


We werken in een klein team (jij en nog twee anderen) met ruimte voor een lolletje. Jouw bijdrage in de verdere groei van de organisatie wordt ontzettend gewaardeerd! We worden ondersteund door onze collega’s van het reisbureau en de administratieve afdeling, die jou stuk voor stuk van harte verwelkomen.

Je loopt stage van maandag tot en met vrijdag en begint tussen 08.30 - 09.30 (dit overleggen we graag met jou). ReisCreaties biedt een breed georiënteerde stageplaats waar je een ondersteunende rol hebt in de tofste branche van de wereld: de reisbranche!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar iemand die kan mee werken op de afdeling. Hierin is er ook ruimte om jouw opdracht(en) voor je studie uit te voeren. Verder ga je secuur te werk, ben je creatief, toon je inzet, denkt mee op alle vlakken binnen de organisatie en durf je vragen te stellen. Geen dag verloopt hetzelfde en snel schakelen is hierbij essentieel. We staan open voor studenten die een toeristische, economische of administratieve opleiding volgen en als je minimaal voor een periode van 20 weken beschikbaar bent. Er is gedurende het hele kalenderjaar één stageplaats beschikbaar en we hebben een sterke voorkeur voor bezetting in de zomerperiode.

Wie zijn wij?
Wij zijn Pelikaan Travel Group, aangenaam! Met onze merken beheersen we diverse disciplines binnen de reisbranche. Vanuit onze passie voor reizen leveren we onvergetelijke ervaringen die het leven van onze klanten verrijken. De reislust stroomt bij ons door de aderen. Binnen ons Brabantse familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele cultuur, hebben we persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, werken we hard en vieren we onze successen. Binnen de groep zijn wij ReisCreaties en ondersteunen alle zelfstandig reisadviseurs.

Het maakt niet uit hoe je je reis wilt boeken of wat je reisgezelschap is, Pelikaan Travel Group is van alle markten thuis. Een fijne reis voor iedereen!