Content Marketeer

Omschrijving

Ben jij creatief met een passie voor reizen? En word je blij van social media en inspirerende content creëren? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega, lees gauw verder!


Wat ga jij doen?
Onze reizigers inspireren met jouw gemaakte content! Je gaat (grotendeels) aan de slag met een nieuw te lanceren merk, hoe leuk is dat?! Met jouw skills op gebied van content en creativiteit, in combinatie met jouw liefde voor reizen, weet je bezieling te leggen in ons nieuwe merk. We hoeven jou niet uit te leggen dat dit meer inhoudt dan een pakkende tekst schrijven of een mooie afbeelding uitzoeken. Je krijgt alle vrijheid om hier zelf invulling aan te geven, uiteraard binnen de kaders van onze huisstijl. Met jouw input weet je conversie te creëren in de vorm van boekende klanten, volgers, actieve fans en promotors. Als kers op de taart, afhankelijk van de behoefte, mag je zelf op inkoopreis gaan - vanuit waar je uit eerste hand content kan creëren.

Daarnaast neem je deel aan het wekelijkse marketing overleg waarin je elkaar up-to-date houdt over de status van jouw werkzaamheden, je meedenkt met de andere werkzaamheden op de afdeling en elkaar inspireert met de laatste ontwikkelingen op marketinggebied.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Je bent kritisch, nieuwsgierig en natuurlijk creatief. Je bent commercieel ingesteld en je weet met content te scoren.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie.
  • Je hebt ervaring met het laten groeien van social-mediakanalen en met SEO.
  • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse perfect en de Engelse taal vloeiend.

Afsluitend schuilt er een kleine ondernemer in jou. Je bruist van de ideeën en initiatieven, en we moeten je eerder afremmen dan aanmoedigen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Onderdeel worden van een jong, creatief en betrokken team.
  • Een informele werkomgeving in een Brabants familiebedrijf waar hard wordt gewerkt, veel waarde wordt gehecht aan eigen inbreng en ruimte is voor persoonlijke groei.
  • Elke 18 maanden met al je collega’s een personeelsweekend naar een internationale bestemming en met je eigen team teamuitjes en borrels. Je komt te werken in een hechte en gezellige omgeving.
  • Een digitale studie omgeving met uiteenlopende trainingen.
  • Salaris en secundair arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Reisbranche waarbij wordt gekeken naar zwaarte van functie, leeftijd en werkervaring.


Wie zijn wij?
Wij zijn Pelikaan Travel Group, aangenaam! Met onze merken beheersen we diverse disciplines binnen de reisbranche. Vanuit onze passie voor reizen leveren we onvergetelijke ervaringen die het leven van onze klanten verrijken. De reislust stroomt bij ons door de aderen. Binnen ons Brabantse familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele cultuur, hebben we persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, werken we hard en vieren we onze successen.

Het maakt niet uit hoe je je reis wilt boeken of wat je reisgezelschap is, Pelikaan Travel Group is van alle markten thuis. Een fijne reis voor iedereen!