Content marketeer

Functieomschrijving

Ben jij een echte verhalenverteller met een passie voor reizen? En word je blij van social media en inspirerende content creëren? Dan word jij mogelijk onze nieuwe collega!


Wat ga jij doen?
Jij gaat reizigers inspireren op onze social media kanalen en websites; dat doe je met jouw eigen gecreëerde content! Met je ervaring en creatieve skills, weet je bezieling te leggen in onze merken en iedereen razend enthousiast te maken. We hoeven jou niet uit te leggen dat dit meer inhoudt dan een pakkende tekst schrijven of een mooie afbeelding uitzoeken. Samen met de andere leden van ons contentteam (contentmarketeer en SEO’er) krijg je alle vrijheid om zelf invulling te geven aan de contentkalender op zowel strategisch als operationeel gebied, uiteraard binnen de kaders van onze huisstijl. Met deze input weet je interactie en conversie te creëren in de vorm van boekende klanten, volgers en fans.

Daarnaast neem je deel aan het wekelijkse marketingoverleg waarin je elkaar up-to-date houdt over de status van jouw werkzaamheden, je meedenkt met de andere werkzaamheden op de afdeling en elkaar inspireert met de laatste ontwikkelingen op marketinggebied. Je collega’s weten jou bovendien altijd te vinden voor het zetten van de puntjes op de i.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Je bent kritisch, nieuwsgierig en natuurlijk creatief. Je bent commercieel ingesteld en anticipeert continu op het effect van jouw content. Je stuurt bij als iets niet scoort en is het een schot in de roos, dan pak je door!

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt 3-5 jaar ervaring met het schrijven en distribueren van content.
  • Pre: ervaring met social media advertenties en Google Analytics.
  • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse perfect en de Engelse taal goed.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie en bent fulltime beschikbaar.


Afsluitend schuilt er een kleine ondernemer in jou. Je bruist van de ideeën en initiatieven, en we moeten je eerder afremmen dan aanmoedigen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Onderdeel worden van een jong, creatief en betrokken team. Samen met Kevin, Marc, Emiel, Thessa, Marsha en Niels vorm je het marketingteam.
  • Een informele werkomgeving in een Brabants familiebedrijf waar hard wordt gewerkt, veel waarde wordt gehecht aan eigen inbreng en ruimte is voor persoonlijke groei.
  • Elke 18 maanden met al je collega’s een personeelsweekend naar een internationale bestemming en met je eigen team teamuitjes en borrels. Je komt te werken in een hechte en gezellige omgeving.
  • Een digitale studie omgeving met uiteenlopende trainingen.
  • Salaris en secundair arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Reisbranche waarbij wordt gekeken naar zwaarte van functie, leeftijd en werkervaring.


Wie zijn wij?

Wij zijn Pelikaan Travel Group, aangenaam! Met onze merken beheersen we diverse disciplines binnen de reisbranche. Vanuit onze passie voor reizen leveren we onvergetelijke ervaringen die het leven van onze klanten verrijken. De reislust stroomt bij ons door de aderen. Binnen ons Brabantse familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele cultuur, hebben we persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, werken we hard en vieren we onze successen.

Het maakt niet uit hoe je je reis wilt boeken of wat je reisgezelschap is, Pelikaan Travel Group is van alle markten thuis. Een fijne reis voor iedereen!


Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar jouw (mogelijk) nieuwe collega's? Solliciteer dan direct middels ons online sollicitatieformulier, blink eruit met jouw motivatiebrief en CV en wie weet nodigen wij jou uit om langs te komen!