Managementassistent(e) (15 - 20 uur)

Omschrijving

Ga jij met een glimlach naar huis wanneer je weet dat je het management tot in de puntjes hebt ontzorgd? Typeer jij jezelf als dienstverlenend en punctueel? Dan zoeken wij jou!


Wat ga jij doen?
Jij hebt een administratief en secretarieel ondersteunende rol naar de directeur en het management. Dagelijks zorg je ervoor dat allerhande werkzaamheden afgehandeld worden. Je beheert de agenda van de directeur, plant en organiseert vergaderingen, en zorgt voor correcte notulen in ons managementinformatiesysteem. Je draait je hand niet om voor het opstellen van diverse soorten contracten en addendum voor ons vastgoedbeheer. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor diverse facilitaire zaken en beheer je onze verzekeringsportefeuille en ons wagenpark.


Bovenstaande werkzaamheden zijn momenteel onderverdeeld bij diverse collega’s binnen de organisatie, maar wij willen deze bundelen bij één collega. Je krijgt dus de ruimte deze rol zelf verder vorm te geven. Hierbij pak je ook zelfstandig extra werkzaamheden op die nog niet toebedeeld zijn binnen de organisatie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde secretariële opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar passende werkervaring.
  • Uitstekende kennis van het Microsoft Officepakket.
  • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, exacte dagen en uren zijn in overleg in te delen.

Daarnaast weet jij perfect prioriteiten te stellen, ga je zeer nauwkeurig te werk en durf je initiatief te nemen: wij hoeven je niet te vertellen hoe jij jouw dag moet indelen. Je gaat discreet om met de informatie die jou ter ore komt en denkt altijd twee stappen vooruit.


Wat mag je van ons verwachten?

  • Een informele werkomgeving in een Brabants familiebedrijf waar hard wordt gewerkt, maar ook veel waarde wordt gehecht aan eigen inbreng en ruimte is voor persoonlijke groei.
  • Elke 1,5 jaar met al je collega’s een personeelsweekend naar een internationale bestemming en verschillende teamuitjes en borrels.
  • Een digitale studie omgeving met uiteenlopende trainingen.
  • Beloning conform CAO Reiswerk waarbij wordt gekeken naar zwaarte van functie, leeftijd en werkervaring.


Wie zijn wij?
Wij zijn Pelikaan Travel Group, aangenaam! Met onze merken beheersen we diverse disciplines binnen de reisbranche. Vanuit onze passie voor reizen leveren we onvergetelijke ervaringen die het leven van onze klanten verrijken. De reislust stroomt bij ons door de aderen. Binnen ons Brabantse familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele cultuur, hebben we persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, werken we hard en vieren we onze successen.

Het maakt niet uit hoe je je reis wilt boeken of wat je reisgezelschap is, Pelikaan Travel Group is van alle markten thuis. Een fijne reis voor iedereen!