Medewerker Operations - Groepsreizen

Omschrijving

Medewerker Operations - Groepsreizen, 32-40 uur
Reislustig én oog voor detail? Dan zoeken wij jou als versterking voor ons team Operations op de afdeling Pelikaan Groepsreizen!

Wat ga jij doen?
Van bedrijfsjubilea tot incentives en van koren tot personeelsverenigingen: elke dag sturen wij de meest uiteenlopende gezelschappen op een onvergetelijke groepsreis. En dat is dankzij jou – want zonder jouw aandeel in het proces, vertrekt de reis niet! Jij zet als laatste in de keten de spreekwoordelijke puntjes op de i van onze groepsreizen op maat.

Je creëert de reisbescheiden voor de klant, informeert en instrueert onze chauffeurs over het te verwachten aantal reizigers en vertelt hoe laat zij gedurende de groepsreis ergens moeten zijn. Daarnaast verwerk je (last minute) annuleringen en wijzigingen waarbij jij commercieel gezien in de gaten houdt wanneer je dit het beste kan doen. Je bent tot het moment van vertrek het aanspreekpunt voor onze leveranciers in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan hotels, excursies, restaurants, gidsen enzovoorts. Je maakt en controleert facturen voor onze leveranciers en onze klanten. Daarnaast los jij eventuele klachten of problemen op die tijdens of na de reis voorkomen en zorg jij er met jouw kwaliteitsbewustzijn voor dat onze klant met een grote glimlach terugdenkt aan hun groepsreis.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met toerisme en reizen.
  • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend en is het een pré als je Frans, Duits of Spaans spreekt.

Jij bent dé kandidaat voor ons als je je herkent in de volgende omschrijving: geen enkel detail ontgaat jou, je bent praktisch ingesteld en je krijgt er een kick van als je alle facetten van de reis tot één geheel in uitvoering brengt. Nauwkeurig werken, overzicht behouden en prioriteiten stellen zijn voor jou een tweede natuur en jij bent de rust zelve in tijden van hectiek. Je gaat altijd nét een stapje verder dan wordt verwacht, durft initiatief te nemen en bezit een flinke portie doorzettingsvermogen.


Wat mag je van ons verwachten?

  • Een informele werkomgeving in een Brabants familiebedrijf waar hard wordt gewerkt, maar ook veel waarde wordt gehecht aan eigen inbreng en ruimte is voor persoonlijke groei.
  • Elke 1,5 jaar met al je collega’s een personeelsweekend naar een internationale bestemming en met je eigen team verschillende teamuitjes en borrels.
  • Mogelijkheid tot studiereizen en een digitale studie omgeving met uiteenlopende trainingen.
  • Beloning conform CAO Reiswerk waarbij wordt gekeken naar zwaarte van functie, leeftijd en werkervaring. 


Wie zijn wij?
Wij zijn Pelikaan Travel Group, aangenaam! Met onze merken beheersen we diverse disciplines binnen de reisbranche. Vanuit onze passie voor reizen leveren we onvergetelijke ervaringen die het leven van onze klanten verrijken. De reislust stroomt bij ons door de aderen. Binnen ons Brabantse familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele cultuur, hebben we persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, werken we hard en vieren we onze successen.

Met vijf reiswinkels, online verkoop met diverse merken en websites, een afdeling groepsreizen en groep ZRA’s is Pelikaan Travel Group van alle markten thuis. Een fijne reis voor iedereen!


Ben je nieuwsgierig naar jouw aanstaande collega’s? Stuur dan jouw sollicitatie in via de solliciteer button op onze werkenbij website en wie weet nodigen wij jou uit om kennis te komen maken bij ons op kantoor!