Online Reisspecialist

Omschrijving

Droom jij van een carrière in de reisbranche? Ben je commercieel, heb je een servicegerichte instelling en heb je een afgeronde toerisme opleiding? Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen?
Je wordt werkzaam op ons Service Center in ons team met Online Reisspecialisten voor onze online verkoop via SUNtip. We hebben ons Service Center ingericht in 4 verschillende disciplines: boekingen, support, sales en care. Jij wordt door ons opgeleid zodat je geheel zelfstandig werkzaam wordt op alle 4 de disciplines. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde! Klanten sta je te woord via de telefoon, of online via de mail en de chatfunctie op onze website. Je krijgt zeer uiteenlopende vragen, van hulp bij het bijboeken van koffers tot aan het uitzoeken van een jubileumvakantie voor klanten die 40 jaar getrouwd zijn en met het hele gezin op vakantie willen. Je zorgt er elke dag voor dat iedere boeking tot in de puntjes geregeld is: van administratief verwerken nadat de klant online heeft geboekt tot aan terugkomst na hun vakantie. Jij maakt het mogelijk dat jouw klant de vakantie krijgt waar hij/zij van droomt!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Wij zoeken een echte teamplayer, want jij bent samen met 25 andere collega’s een belangrijke schakel om er dagelijks voor te zorgen dat elke klant die droomvakantie krijgt. Je kan het dus niet alleen en samenwerking en collegialiteit zijn hierin van groot belang. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en hoeven wij je niet uit te leggen wat klantvriendelijkheid betekent.

Afsluitend heb jij:

  • Afgeronde toeristische opleiding op MBO-niveau
  • Minimaal ervaring in een commerciële omgeving (bijvoorbeeld door een bijbaan) het is een pluspunt als je werkzaam bent binnen de reisbranche
  • Ervaring met reserveringssysteem BAS is absoluut een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en beheers je ook de Engelste taal (mondeling & schriftelijk)
  • Reiservaring Europese zon/citybestemmingen is een pluspunt 
  • Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, wij zijn 7 dagen in de week geopend en ook in de avond. Dit betekent dat je geen vaste werkdagen hebt.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een informele werkomgeving in een Brabants familiebedrijf waar hard wordt gewerkt maar veel waarde wordt gehecht aan eigen inbreng en ruimte is voor persoonlijke groei
  • Elke 18 maanden met al je collega’s een personeelsweekend naar een internationale bestemming en met je eigen team teamuitjes en borrels. Je komt te werken in een hecht en gezellig team
  • Studiereizen om jouw productkennis uit te breiden en een digitale studie omgeving met uiteenlopende trainingen
  • Salaris en secundair arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Reisbranche waarbij wordt gekeken naar zwaarte van functie, leeftijd en werkervaring   

Wie zijn wij?

Wij zijn Pelikaan Travel Group, aangenaam! Met onze merken beheersen we diverse disciplines binnen de reisbranche. Vanuit onze passie voor reizen leveren we onvergetelijke ervaringen die het leven van onze klanten verrijken. De reislust stroomt bij ons door de aderen. Binnen ons Brabantse familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een open en informele cultuur, hebben we persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, werken we hard en vieren we onze successen.

Met vijf reiswinkels, online verkoop met diverse merken en websites, een afdeling groepsreizen en groep ZRA’s is Pelikaan Travel Group van alle markten thuis. Goede reis!


Geïnteresseerd?
Ben je nieuwsgierig naar jouw aanstaande collega’s? Stuur jouw CV begeleid met een motivatiebrief en we nodigen je graag uit om kennis te komen maken!